Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

 

 

!! VŠE SKLADEM !!

 

zasíláme i na

 

SLOVENSKO

 

_____________________________

 

 

OSOBNÍ ODBĚR

 

v naší masérně

 

AFELIUM

www.afelium.cz


masáže
terapie
cvičení SM systém
prevence
kineziotaping

 

 

 

______________________________

 

 

!!!!NERISKUJTE VÁNOCE .....

S ČESKOU POŠTOU!!!!


 

 

Doprava

ZÁSILKOVNOU

 

43 Kč.

 

vychází podstatně levněji než ČP.

Rozhodli jsme se v rámci zlepšování služeb vložit tento způsob dopravy zboží

do našeho shopu.

 


 

 

zasíláme i na

 

SLOVENSKO

 

90 Kč

 

www.zasilkovna.cz

 

 

____________________________

 


 

PRO ZAČÁTEČNÍKY DOPORUČUJEME

SET SM systém 2

 

nyní v akci za 1000 kč

koupit zde:

https://www.zdravysmer.cz/CVICEBNI-SET-SM-SYSTEM-2-d43.htm

 

 

SET 2 OBSAHUJE:

 

KNIHA ZDRAVÁ ZÁDA

LANO

DVD 2X  UKÁZKA CVIKŮ


 

 

______________________________

 

 

 

 


Podporuje mojeID

KONTAKTY

ZdravýSměr.cz
Ostrá 204
28922 Ostrá
tel: +420775972897
zdravysmer@gmail.com
Číslo účtu : 1579085043/0800 česká spořitelna

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 540 Kč
skladem
naše cena 1 000 Kč
skladem
naše cena 249 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 540 Kč
skladem
naše cena 1 000 Kč
skladem
naše cena 249 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů